tvh consult deinze logo
logo TVH consult - deinze
tvh facebook icon
icon blog
icon email

Wat is EPB en hoe gaat TVH te werk?

EPB staat voor Energieprestatie en Binnenklimaat. TVH CONSULT berekent, simuleert en stelt oplossingen voor om een duurzaam en energiezuinig bouwproject tot stand te brengen. We werken samen met u toe naar het meest energie- en kostenefficiënte ontwerp. We focussen ons daarbij eveneens op alle details en bouwknopen in functie van de recentste EPB-eisen. U ontvangt een voorcalculatie met de uiteenzetting van de EPB-berekeningen en concreet advies om op een (kosten)efficiënte manier de vooropgestelde eisen te behalen. Resultaat? U krijgt de kans om uw bouwplannen bij te sturen, u weegt de verschillende bouwingrepen tegen elkaar af, en u vermijdt boetes van de Vlaamse overheid!

Om de energieprestatie en het binnenklimaat van elk bouwproject zo realistisch mogelijk op te stellen, garanderen wij u een concrete en technische begeleiding. Uiteraard in functie van uw persoonlijke bouwproject. Met voorcalculaties, simulaties en oplossingen die passen in het architecturale ontwerp, en steeds in overleg met de architect of bouwheer.

"Zijn de werken aan jouw bouwproject afgerond en dient de EPB-aangifte ingediend te worden? Dan hebben wij stavingsstukken nodig die aantonen dat een materiaal, toestel of systeem wel degelijk op een bepaalde plaats in jouw project toegepast is."
Iris Blomme - TVH consult
Iris Blomme
Dossierbeheer

Ik ben particulier! Wat nu?

Dat maakt voor ons niets uit. TVH CONSULT adviseert niet alleen architecten, bouwfirma’s en projectontwikkelaars; ook particulieren worden geholpen met onze expertise. U hoeft daarbij geen diploma Chinees of algebra: TVH CONSULT overloopt met u op gestructureerde manier en in een duidelijke taal het EPB-verslag. Zo weet u meteen waar het op staat en waarom specifieke ingrepen nodig zijn.

TVH CONSULT staat in voor de EPB-verslaggeving van zowel nieuwbouw, renovatie, publieke gebouwen, residentiële projecten, industriële projecten en ingrijpende energetische renovaties.